Ühekäelise ratturi võtavad vastu maavanem ja aselinnapea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Ülper on ümbereestilisel rattaretkel jõudnud Valga linna.
Indrek Ülper on ümbereestilisel rattaretkel jõudnud Valga linna. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna kella 16 paiku jõuab Valga linna pühapäeval Tallinnast jalgrattatuuri alustanud heategevusorganisatsiooni Abikäsi eestvedaja ja asutaja Indrek Ülper, kes ise kaotas ühe käe juba varases nooruses.

Sõidu eesmärk on tutvuda erivajadustega inimeste tööhõive olukorraga ning vahendada enda positiivset kogemust nii Eestist kui Suurbritanniast.

Maavanem Margus Lepik ja aselinnapea Alar Nääme võtavad külalise vastu linna piiril. Pikalt tänavalt sõidetakse Pedeli kergliiklusteele ja sealt mööda E. Enno tänavat Kungla 15 asuva Valgamaa Puuetega Inimeste Koja juurde. Selle ruumides toimuvale ümarlauale on oodatud kõik huvilised.

Abikäsi tegeleb erivajadustega inimestele töö pakkumise ja vahendamisega Tallinna piirkonnas. Lähiajal on kavas alustada tegevust ka teistes Eesti piirkondades. Organisatsiooni missioon on tõsta puudega inimeste elukvaliteeti, aidates neil leida võimetekohast tööd. Tahetakse parandada ka erivajadustega inimeste mainet tööturul.

Organisatsiooni asutajad usuvad oma positiivsete kogemuste pinnal, et puudega inimesed on reeglina võimelised eeldatust enamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles