Tõrva rahvas kiirustas hääletama pigem hommikupoolikul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärastlõuna oli Tõrva valimisjaoskonnas suhteliselt vaikne, kuna paljud olid eelistanud oma hääled kirja panna pigem hommikul.

Valimiskomisjoni liikme Ene Berg-Jürgensi sõnul oli lõunaks juba üle 50% sealsest valijaskonnast oma hääled ära andnud. Seda küll juhul, kui arvestada ka eelhääletusi ja elektroonilisi hääli. Päris Inimtühjad aga valimiskabiinid ei olnud ning nii mõnigi ruttas Tõrva linnavalitsuse trepist üles oma kodanikukohust täitma.

Kohalik elanik Vilma Sibul ütles enesekindlalt, et tema hääl läheb kindlasti Ants Taulile. „Tean teda väga hästi ja olen oma valikus kindel.“ Senise Riigikogu kooseisuga naisterahvas pigem rahul ei olnud, kuna tema arvates on tavaline inimene riigi silmis kaduma läinud. „Noortel peredel oleks vaja elu paremaks saada,“ ütles Sibul oma ootuste kohta uuelt valitsuselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles