Pukas põles puukuur

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuripõleng Pukas 1. märtsil. Puukuurist põlengus midagi suuremat alles ei jäänud, kuid hullema hoidis ära Rõngu vabatahtlike kiire reageerimine.
Kuuripõleng Pukas 1. märtsil. Puukuurist põlengus midagi suuremat alles ei jäänud, kuid hullema hoidis ära Rõngu vabatahtlike kiire reageerimine. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Täna õhtul kell 20.22 laekus päästeametile teade põlengust Puka alevikus, raudtee tänavas. Teatati, et põleb ühekordne elumaja.

Sündmuspaigale saabunud Rõngu vabatahtlikud tuvastasid, et süttinud on hoopis puukuur Puka alevikus, Põik tänavas. Tuletõrjujad asusid koheselt kustutustöödele. Minutiliste vahedega jõudsid kohale veel Valga, Otepää ja Tõrva päästekomandod. Kuna esialgsetel andmetel põles elumaja, oli igaks juhuks kohal ka kiirabi.

Teadmata põhjustel oli süttinud ühekordne laastkatusega puukuur mõõtmetega 7x4 meetrit. Selle vahetus läheduses asunud kivikatusega aida ja elumaja kastsid päästjad veega üle ning tule levik peatati. Kuurist jäi põlengu käigus alles jäänud vaid söestunud karkass, kuid tules keegi viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles