Valga poksija võitis meistritiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poksiklubi juhatuse liige Ivar Unt (vasakul) võib klubi hoolealustega rahul olla. Meistritiitel ja kaks poodiumikohta näitavad, et liigutakse õiges suunas.
Poksiklubi juhatuse liige Ivar Unt (vasakul) võib klubi hoolealustega rahul olla. Meistritiitel ja kaks poodiumikohta näitavad, et liigutakse õiges suunas. Foto: Erakogu

Eesti meistrivõistlused poksis tõid Valga poksiklubile nii mõnegi medali.

Reedest pühapäevani väldanud võistlustel osales 18 klubi 115 poksijaga. Võistlustules olid koolipoisid (U15), noormehed (U19) ja naised (U40). Teiste hulgas panid oma võimed proovile ka Valga poksiklubi Nahkkinnas noored sportlased.

Koolipoiste kaalukategoorias kuni 37 kilogrammi saavutas poodiumi kõrgeima koha ja meistritiitli Valga noormees Ravik Manjukan. Edukalt võistlesid ka Robert Rudzenskas, kes kaalukategoorias kuni 60 kilogrammi tuli kolmandale kohale, ning Aleks Simanis, kes kategoorias 76 ja üle tuli samuti kolmandale kohale. Koolipoiste klassis oli võistlustules veel ka Erik Derjagin ning noormeeste klassis Kermo Küla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles