Suusakross tõi maakonda medalisaju

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tehvandil peeti laupäeval maha ETV-Swedbanki noorte suusasarja neljas etapp. Karupesa Teami ridades võistlesid ka viis Valga motoklubi noort.

Karupesa Teami võistlejatest sõitsid poodiumi kõrgeimale kohale Anni Lii Unn (N11), Ivar Vsivtsev (M11), Anders Veerpalu (M13), Mart Vsivtsev (M16), Mariel Merlii Pulles (N18) ja Andreas Veerpalu (M23). Teise kohaga pidid leppima Keiu Vakmann (N11), Teiloora Ojaste (N15) ja Gunnar Kruus (M23). Kolmanda koha said veel Kerstin Ojavee (N14) ja Albert Unn (M14).

Valga motoklubi noortest tegid võistluse kaasa Margaret Peterson, kes N12 klassis tuli kuuendaks, samas vanuseklassis sõitis ennast kaheksandale kohale Merily Pelska. N13 klassis sõitis Anette Kahr välja 16. aja ja Regina Reimaa 20. tulemuse. Valga motoklubist oli võistlustules ka Mark Peterson, kes M11 klassis endast kolm aastat vanemate poistega võisteldes tuli 44. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles