Kirjanik näitab vägivallast väljapääsu ust

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma lugusid räägib Sass Henno enda sõnul selleks, et kunagi, kui tal on lapsed, oleks neil veidi normaalsem ja sõbralikum riik, kus kasvada.
Oma lugusid räägib Sass Henno enda sõnul selleks, et kunagi, kui tal on lapsed, oleks neil veidi normaalsem ja sõbralikum riik, kus kasvada. Foto: Jaanus Lensment

Märtsis alanud naistevastase vägivalla vastu suunatud kampaania teise laine sõnum on: vägivallast on väljapääs. Kirjanik Sass Henno käibki Eesti koolides rääkimas vägivallast kirjanduses ja meedias.

«Usun, et teavituskampaaniad on tilgake suurte ühiskondlike muutuste meres. Kui neid tilgakesi on palju, kui neid muutusi kannustavaid sõnumeid tilgub meile iga päev nii meediast, tutvusringkonnast kui ka avaliku elu tegelastelt, hakkab midagi muutuma,» on Henno veendunud.

Oma lugusid räägib kirjanik enda sõnul, et kunagi, kui tal on lapsed, oleks neil veidi normaalsem ja sõbralikum riik, kus kasvada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles