Pensionärid nõuavad üht bussipeatust juurde

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pensionärid on väljendanud rahulolematust bussipeatuse asukohaga Valgas Vabaduse tänaval. Valmis on kirjutatud ka pöördumine, kus palutakse teha lisapeatus Jaama puiesteele.
Pensionärid on väljendanud rahulolematust bussipeatuse asukohaga Valgas Vabaduse tänaval. Valmis on kirjutatud ka pöördumine, kus palutakse teha lisapeatus Jaama puiesteele. Foto: Rein Säinas

Mitukümmend pensionäri ja liikumisraskustega inimest on rahulolematud bussipeatuse asukohaga ning kirjutasid pöördumise linnaisadele – üks lisapeatus leevendaks olukorda.

Raske liikumispuudega pensionär Ene Mihhailova pöördus toimetuse poole mitte ainult enda, vaid tegelikult mitmekümne pensionäri ja liikumisraskusega inimeste nimel. «Kirjutatud on palju, nõutud on palju, aga ilmselt on lärmi vähe,» lausus Mihhailova, kes enda kinnitusel tuligi omalt poolt lärmi juurde tegema. Ja neid hüüdjaid, kelle hääli proua võimendab, on omajagu.

«Mul on siin üks kiri ka kaasas, millele hakkasin allkirju koguma, kuid kahjuks ma puht füüsiliselt lihtsalt ei jõua ukselt uksele koputada ja allkirju koguda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles