Leinatamm aitab koolikooril suurpeole jõuda

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisahoone, kus tegutseb Palupera põhikool
Mõisahoone, kus tegutseb Palupera põhikool Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna külastavad MTÜ Noortekonverentsid korraldatava mentorlusprogrammi käigus Palupera põhikooli dirigent Tarmo Leinatamm, koorijuhtimistudeng Sirlen Rekkor ning Laulupeo SA kommunikatsioonijuht Sten Weidebaum.

Palupera põhikool on üks 20 maakoolist üle Eesti, mis osaleb MTÜ Noortekonverentsid korraldatavas aastases projektis. Mentorlusprogrammi «Maa tahab tegutseda» käigus aitavad koorijuhtimistudeng Sirlen Rekkor ning dirigent Tarmo Leinatamm põhikooli värskelt moodustatud lastekooril esimest korda elus laulupeole jõuda.

Tänane esimene kohtumine Palupera mõisas leiab aset 11–13. Mentorid aitavad komplekteerida lõpliku laulukoori, teevad nendega esimese proovi ning kingivad usinamatele laulupeo laulikud.

Edaspidi saab esimest korda elus laulupeole pürgiva lastekoori tegemisi jälgida kooli peetava blogi kaudu aadressil www.noortekonverents.ee. Samuti hoiab koori arengul silma peal TV3 uudistegrupp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles