Käivad kõige kevadisema foto otsingud

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinililled.
Sinililled. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsus kuulutas välja fotokonkursi «Kevade algus Valgamaal», andis teada maavalitsuse avalike suhete juht. Tänavu algas kevad 21. märtsil ja oodatud on fotod, mis tehtud kevade esimese kümne päeva jooksul Valgamaa.

Fotokonkursi korraldajad loodavad, et see aitab inimestel pöörata tähelepanu positiivsetele emotsioonidele. Kõik ilus ja hea on meie enda teha, seega saab oma ilusa hetke teele panna igaüks.

31. märtsil valib žürii esitatud fotode seast välja parima pildi, mis iseloomustab kõige paremini sõnumit «Kevade algus Valgamaal». Maavalitsus paneb kõige kevadisema foto autorile auhinnaks välja Valgamaa fliisteki.

Fotod tuleb üles laadida Valga maavalitsuse Facebooki-lehe sõnumitesse või saata Kaja Mõtsa meilile. «Kindlasti palume foto kirjeldusse lisada pildistamise koht, kuupäev ja kontakt,» lisas Mõts.

Fotosid saab saata 30. märtsini. Päev hiljem avaldatakse maavalitsuse Facebooki-lehel galerii saadetud piltidest.

Maavalitsus ei võta vastutust lisatud fotode autoriõiguse eest. Enne piltide avaldamist kontrollitakse nende vastavust galerii/konkursi tingimustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles