Prügihunnikud laiutavad iga metsa viiva tee kõrval

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks igasugustele karpidele ja kiledele oli metsa all näha ka kompostihunnikusse kuuluvat materjali.
Lisaks igasugustele karpidele ja kiledele oli metsa all näha ka kompostihunnikusse kuuluvat materjali. Foto: Rein Säinas

Looduse prügistamine ei näita vaibumise märke. Reidil avanes nördimapanev pilt: metsas vedeles ehitusprahti, olmeprügi, ei puudunud ka pesumasin ega pissipott.

Ei pidanud metskonna majast kaugele sõitmagi, kui esimesest teeotsast metsa alla keerates oli näha peateest mõne meetri kaugusel laiutavat prügihunnikut. Paistis, et keegi oli oma elamises remonti teinud ning ehitusprahi autokäruga metsa alla toimetanud. Hunnikus oli tsemendi-, krohvi-  ja eterniiditükke, ehitusmaterjale ja muud ehitusrämpsu.

Maapinnal võis märgata lausa värskeid autorattajälgi. «Ega kaugele viitsita minnagi, natuke peateest eemale, silma alt ära ja tehaksegi toiming ära,» nentis RMK Valgamaa metsaülem Risto Sepp, kelle eestvõttel käik teoks sai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles