Aruküla võttis Valga üle võidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Käval vs HC Kehra
Pilt on illustreeriv
Valga Käval vs HC Kehra Pilt on illustreeriv Foto: Rein Säinas

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri viimases ehk 21. voorus sai Aruküla SK kodus 36 : 22 (19 : 9) jagu Valga Kävalist.

Eesti käsipalliliidu andmetel  asub Valga Käval hetkel põhiturniiri tabelis viiendal kohal.

Aruküla peatreener Toivo Järv ütles, et Valga polnud meil oma parimas koosseisus ja nii sai võistkond kerge võidu. "Meil jättis soovida realiseerimine ning teisel poolajal lõid vahetused rütmi sassi, kuid avapoolajal tegutsesime kaitses hästi.“ 

Kävali mängiv treener Hendrik Karlsoni sõnul lootis ta, et meeskonna vigastatud mehed on juba mängukõlbulikud, kuid ei olnud ja nii tuli läbi ajada hõreda koosseisuga.

"Pärast head algust hakkasime tegema lihtsaid vigu, ega suutnud enda mängujoonisest kinni hoida. Lõpus ei hakanud me ennast enam hingetuks jooksma. Kohtumine ei täitnud eesmärki, sest lootsime enne veerandfinaale proovida erinevaid variante, kuid ei saanud põhimeeste traumade tõttu seda teha. Kui Andris Celminš ja Ingmar Kasuk play-offiks terveks ei saa, siis läheb meil seal väga raskeks.“ 

Tabeliseis: Põlva Serviti 36 (20-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 36 (20), Viljandi HC 30 (20), HC Viimsi/Tööriistamarket 24 (20), Valga Käval 11 (21), Aruküla SK 10 (21), Audentes 9 (20), SK Tapa 6 (19) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles