Kevadet saab jäädvustada pikemalt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Kuna päike pole saanud oma kevadist palet näidata, otsustas Valga maavalitsus fotokonkursi tähtaega pikendada. Samuti tuli mitu sellelaadset ettepanekut maavalitsuse avalike suhete juhi Kaja Mõtsa sõnul osalemismõtteid mõlgutama hakanud noortelt.

Fotokonkursi eesmärk on pöörata tähelepanu positiivsetele emotsioonidele. Kõik ilus ja hea on meie enda teha, seega saab oma ilusa hetke teele panna igaüks. Kevad saabub Valgamaale erinevalt. Erinev on kindlasti nii loodus, inimesed kui ilmastikuolud.

7. aprillil valib žürii esitatud fotode seast välja parima pildi, mis visualiseerib kõige paremini sõnumit «Kevade algus Valgamaal».

Valga maavalitsus paneb kõige kevadisema foto autorile auhinnaks välja imepehme Valgamaa fliisteki.

Fotod tuleb üles laadida Valga maavalitsuse Facebooki-lehe sõnumitesse või saata Kaja Mõtsa meiliaadressile. Foto kirjeldusse palutakse kindlasti lisada pildistamise koht, kuupäev ja kontakt.

Oodatakse ainult neid pilte, mis tehtud Valgamaal. Fotosid saab saata 6. aprillini. Auhind loositakse välja 7. aprillil ja samal päeval avaldatakse maavalitsuse Facebooki-lehel galerii saadetud piltidest.

Valga maavalitsus ei võta vastutust lisatud fotode autoriõiguse eest. Enne piltide avaldamist kontrollitakse nende vastavust galerii/konkursi tingimustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles