Lahkuv koolijuht annab teed uuele ajastule

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23 aastat Valga gümnaasiumi juhina töötanud Raimond Lutsule jääb käesolev õppeaasta kooli eesotsas viimaseks.
23 aastat Valga gümnaasiumi juhina töötanud Raimond Lutsule jääb käesolev õppeaasta kooli eesotsas viimaseks. Foto: Kunnar Rüsülainen

Valga gümnaasiumi pikaajaline direktor Raimond Luts lahkub ametist. Uuel koolijuhil avaneb võimalus kujundada 2016. aasta sügisel riigigümnaasiumina alustav kool oma käe järgi.

Alates 1992. aastast Valga gümnaasiumi direktorina töötanud Raimond Lutsul polnud teema kohta muud öelda, kui et tegemist oli osapoolte kokkuleppel sündinud otsusega. «Eks aeg näitab, kas jätkan kuidagi kooli töös osalemisega.» Samas andis värskelt 63aastaseks saanud Luts mõista, et nõnda tuim inimene ta küll pole, et edaspidi ainult kodus kükitaks.

«Algamas on Valga Valge Maja kapitaalremont ja ettevalmistused üleminekuks riigigümnaasiumiks. Leppisime kokku, et on saabunud aeg leida Valga gümnaasiumile uus juht, kellele anda teatepulk üle väärika kooli sujuvaks üleminekuks ühest ajastust teise,» ütles Valga linnapea Kalev Härk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles