Nanokäsn ja spirinett lihtsustavad koristamist

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhastusteenindajaid koolitav Viive Post näitab, kuidas kummist põrandakuivatajale kinnitada kontoriklambritega mikrokiudlapp ning S-kujuliste liigutustega põrandat puhastada.
Puhastusteenindajaid koolitav Viive Post näitab, kuidas kummist põrandakuivatajale kinnitada kontoriklambritega mikrokiudlapp ning S-kujuliste liigutustega põrandat puhastada. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

«Tolmust ei saa te kunagi lahti!» teatab professionaalseid puhastusteenindajaid Rakvere ametikoolis koolitav Viive Post ka igale koduperenaisele. Aga ta lubab lahkesti õpetada, kuidas tolmu ja mustust efektiivselt eemaldada.

«Koristamist alustatakse ülevalt alla ja puhtamalt pinnalt mustemale liikudes,» õpetab Viive Post.

Ehk kõigepealt tuleks asuda tolmu eemaldama kapi otsast, riiulitelt, lauapindadelt, mööblilt. Järgmisena tuleks lahtine sodi põrandalt kokku pühkida, kasutades tolmuimejat või põrandakuivatajat. See viimane tööriist on meie kodudes veel vähe kasutuses, kuid Posti kogemuse järgi ülimalt tõhus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles