Vargil käisid ka tüdrukud

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga sotsiaalmaja on hädavajalik asutus.
Valga sotsiaalmaja on hädavajalik asutus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ööl vastu 10. aprilli eemaldati Valgas Piiri tänaval sotsiaalmaja aknaklaas ja varastati sealt mitu mootorsaagi. Kahju on 1451 eurot.

Reedel kella 11.15 ajal sai politsei teate, et Valgas Kullerkupu tänaval on suvilal lõhutud ukselukk. Esialgsetel andmetel midagi ei varastatud ja menetluse alustamist majaomanik ei soovinud.

Laupäeval laekus ka info, et nädala vältel on akende ja uste lõhkumise teel sisse murtud Puka vallas suvilasse ning kuuri ja varastatud amb ning jalgratas. Kahju on umbes 100 eurot. Politsei alustas juhtunu uurimiseks menetlust.

Samal õhtul peeti Valgas Jaama puiesteel kinni kaks tüdrukut vanuses 6 ja 9 eluaastat, kes varastasid poest saia, küünelakki ja mahla. Kauba peitsid nad mütsi sisse. Kaup tagastati poele ja tüdrukud anti üle vanematele. Tüdrukutega tegeleb edasi noorsoopolitsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles