Mess tõi kohale tõsised maaeluhuvilised

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mess «Maale elama».
Mess «Maale elama». Foto: Liina Laurikainen

Tallinnas Kalevi Spordihallis 11. aprillil peetud messile «Maale elama» tuli kokku 1200 külastajat. Osalevate kogukondade sõnul iseloomustasid selle aasta messikülalisi väga konkreetsed küsimused ja kindel huvi maale kolida. Samuti oli tunda just ettevõtjaks pürgijate suurt osakaalu.

Valgamaalt osales tänavu ettevõtmise käimalükkaja Ivika Nõgeli sõnul vaid Otepää vald. Naabermaakonnad olid tema kinnitusel esindatud suurema omavalitsuste hulgaga. Võrumaalt oli kohal lausa  kuus valda: Rõuge, Haanja, Antsla, Urvaste, Vastseliina ja Misso. Viljandimaalt oli neid kolm: Suure-Jaani, Kolga-Jaani ja Viljandi; Põlvamaalt kaks: Värska ja Kõlleste

Antsla kogukonna eestvedaja Kalev Joabi sõnul oodatakse selle aasta messilt märksa tugevamat tulemust. «Meie trumbiks oli see, et messi ettevalmitusse kaasati uued vallaelanikud,» ütles Joab. Esimene messikülalisest pere tuleb Antslaga tutvuma juba tuleval laupäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles