Jaanus Raidal taas tule all

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Raidal on Keskerakonna esinumber Otepääl.
Jaanus Raidal on Keskerakonna esinumber Otepääl. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valimisliidu Otepää Kodanik ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Otepää esindus algatasid eile Otepää vallavolikogu esimehe Jaanus Raidali umbusaldamise.

«Valimisliit Otepää Kodanik ning Isamaa ja Res Publica Liit alustasid 2014. aasta lõpus konsultatsioone võimaliku koalitsioonipartneri leidmiseks. Oleme kohtunud kõikide Otepää vallavolikogus esindatud jõududega ja jõudnud arusaamale, et parim Otepää tulevikule oleks koostöö Eesti Reformierakonnaga. Me jätkame läbirääkimisi eesmärgiga jõuda leppeni, mis toob Otepääle stabiilse arengu,» öeldakse valimisliidu ja erakonna esindajate ühises avalduses.

Sealt samast võib lugeda, et mainitud valimisliidu ja erakonna esindajad tegid vallavolikogu esimehele Jaanus Raidalile ettepaneku tagasi astuda.

«Kuna meie ettepanek ei leidnud tema toetust, algatasid VL Otepää Kodanik ja IRL Jaanus Raidali umbusalduse. Umbusalduse algatamise põhjuseks on Otepää vallavolikogu esimehe pidev seaduse poolt ettenähtud võimude lahususe printsiibi eiramine, vallavalitsuse ja selle ametnike töö segamine ning pärssimine. Umbusaldust toetab ka Eesti Reformierakond,» võib avaldusest lugeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles