Lõuna-Eesti parim toiduaine valmib Aakres

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Vuks
Vahur Vuks Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 29. aprillil aset leinud Eesti toiduainetööstuse aastakonverentsil «Arukas juhtimine, tark spetsialiseerumine ehk kombinaadist leiutajatekülaks» selgus tänavune Eesti Parima Toiduaine konkursi võidutoode. Selleks sai Valio Gefilus cappuccino-keefir.

Toiduliit kuulutas välja ka tänavused parimad tooted piirkondlikelt väike-ettevõtjatelt. Lõuna-Eesti toodetest pälvis tiitli funktsionaalne mustika-vaarikamoos kiudainetega ASilt Bacula, mis tegutseb Valgamaal Puka vallas Aakres.

Bacula esitles oma funktsionaalseid moose mullu 21. mail Dorpati konverentsikeskuses. Lisaks mustika-vaarika moosile toodi siis avalikkuse ette samalaadne vaarikamoos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles