Täna, 29. aprillil aset leinud Eesti toiduainetööstuse aastakonverentsil «Arukas juhtimine, tark spetsialiseerumine ehk kombinaadist leiutajatekülaks» selgus tänavune Eesti Parima Toiduaine konkursi võidutoode. Selleks sai Valio Gefilus cappuccino-keefir.
Tellijale
Lõuna-Eesti parim toiduaine valmib Aakres
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toiduliit kuulutas välja ka tänavused parimad tooted piirkondlikelt väike-ettevõtjatelt. Lõuna-Eesti toodetest pälvis tiitli funktsionaalne mustika-vaarikamoos kiudainetega ASilt Bacula, mis tegutseb Valgamaal Puka vallas Aakres.