Valga kesklinnas leiti prügikastist lõhkekeha

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 14.02 said politsei ja päästeamet info, et Valgas Aia 17 maja juures asuvast prügikastis lebab lõhkekeha.

Kontrollimisel selgus, et info vastab tõele: tänavaääreses väiksese prügikastis lebab mürsutaoline ese. Nagu ütles Valgamaalasele politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel, on tegu roostes lõhkekehaga, mis umbes veinipudeli suurune.

Lähipiirkonna inimeste turvalisuse tagamiseks ala piirati kuni Köie tänavani ning kella 14.45 paiku kohale jõudnud demineerijatele jäi välja selgitada, millega täpsemalt tegu. Tegevusi sündmuskohal juhibki päästeamet. Ilmselt on peagi kohale oodata ka pommigrupi sõidukit, mis lõhkekeha minema transpordiks.

Hoones asub mitu asutust. Näiteks paikneb seal politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri Valga teenindus, kus inimesed endale dokumente saavad taotleda.

Samuti asuvad majas näiteks põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) teeninduspunkt, põllumajandusameti, muinsuskaitseameti, tarbijakaitseameti ja keeleinspektsiooni esindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles