Motosportlased näitasid ilusat sõitu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Siilak
Kristjan Siilak Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põlvamaal Rosma krossirajal startis 1. mail motokross «Põlva kevad», mis oli ühtlasi TOP200 karikavõistluste esimene etapp.

Tänavu käis võistlusrajal üle 260 motosportlase, kes võtsid omavahel mõõtu üheksas masinaklassis. MX B soolotsiklite klassis oli konkurentidest kiireim Motoextreme motoklubi sõitja Kristjan Lember. Talle järgnesid Marttin Poljakov Kagu motoklubist ja Valga motoklubi K&K esindaja Tarmo Jaasi-Tamm.     

Klassis MX E võistelnud Kevin Soe (K&K) jäi kahe sõidu kokkuvõttes kolmandaks. Teda edestasid Rauno Tilts (RedMoto RC) ja Martin Reimanni (MK Rutskavennad). Väikeste Quadide klasside ühissõidud võitis Quad200 klassis võistelnud motoklubi K&K sõitja Karl Kristjan Kajak. Quad100 klassis aga sõitis Aleks Sale (K&K) ennast poodiumi teisele astmele. Klubikaaslane Mihkel Salujõe pidi leppima neljanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles