Valla aasta ema Krista Sumberg on lastele sõbra eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla aasta ema Krista Sumberg on oma tööle pühendunud pedagoog, hooliv ja mõistev ema oma kahele lapsele ning armastav abikaasa pereisa Andrusele.
Otepää valla aasta ema Krista Sumberg on oma tööle pühendunud pedagoog, hooliv ja mõistev ema oma kahele lapsele ning armastav abikaasa pereisa Andrusele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna pälvivad Otepää gümnaasiumis tunnustuse valla tublimad emad, uued ilmakodanikud aga saavad kätte sünnikirjad. Valla aasta ema Krista Sumberg tunneb siirast rõõmu oma laste edusammude üle.

Pühajärve põhikooli klassiõpetaja, kahe lapse ema Krista Sumberg on elupõline otepäälane, kes lõpetanud Otepää gümnaasiumi. Ta on pühendunud ja võimekas pedagoog, kes Pühajärve koolis õpetaja 1993. aastast ning kellele see amet lausa kutsumus. 2007. aastal pälvis ta Valgamaa aasta õpetaja tiitli.

Sumberg on koolis aktiivne rahvatantsu edendaja ning iga-aastase Sihva Sabaku üks korraldajatest. Praegu juhendab ta koolis kaht rahvatantsurühma. Kolleegid iseloomustavad teda kui abivalmis, sõbralikku ja tasakaalukat inimest, kes töökas, hooliv ja usaldusväärne ning koos abikaasa Andrusega üles kasvatanud kaks tublit last. Tütar Aile on magistriõppes Tartu Ülikoolis ja poeg Arnold õpib Otepää gümnaasiumi 10. klassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles