Politsei: reidi tulemusega rahul olla ei saa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi seekordse reidi tulemused ei olnud just jahmatavad, tööd ametnikel ikka jagus.
Kuigi seekordse reidi tulemused ei olnud just jahmatavad, tööd ametnikel ikka jagus. Foto: Rein Säinas

Möödunud reedel korraldas politsei Valgas reidi joobes juhtide tabamiseks. Läbi astuti ka ööklubist. Tulemused pole just ehmatavad, kuid ei anna põhjust ka olukorraga rahul olla.

Reid, mis oli mõeldud nii narko- kui alkoholijoobes juhtide tabamiseks, hakkas pihta klassiõppega. Tartu politseijaoskonna välijuht komissar Argo Arukase jagas näpunäiteid, kuidas avastada mootorsõiduki roolist narkootilisi-psühhotroopseid aineid tarvitanud juhti. Saalitäiele politseiametnikele ning kümmekonnale abipolitseinikule ja tolliameti töötajatele selgitas Arukase, millistele pisiasjadele tähelepanu pöörata.

Kui klassitund läbi, asusid politseinikud tööpostile. Sarnaselt detsembrikuisele operatsioonile, võeti seegi kord kohad sisse Valgas Tartu ja Transpordi ning Tartu ja Pika tänava ristidel. Esmalt tuli kõikidest suundadest liikuvatel autojuhtidel läbi teha väike alkokontroll. Kui ametnikele mõni juht või kaasreisija eriliselt silma jäi, tuli sammud seada politseisõidukisse, kus kiirtestiga võimalikku narkojoovet testiti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles