Tartu Titans võõrustab Valgas Valgevene meeskonda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika jalgpall
Ameerika jalgpall Foto: Erakogu

Ameerika jalgpalli klubi Tartu Titans kohtub Baltic Sea League teise vooru kohtumises Vitebski Lynxesiga. Titansi kodumäng on 16. mail Valga staadionil ja avalöök kohtumisele antakse kell 18.

Mõlemal meeskonnad olid esimese vooru kohtumistes võidukad. Tartu Titans võitis võõral väljakul Riga Lionsit tulemusega 51 : 6 ja Vitebski Lynxes alistas Grodno Barbariansi skooriga 35 : 0.

Teise vooru esimeses kohtumises võitis Riga Lions Minsk Pagansit tulemusega 28 : 8.

Eeloleval nädalavahetusel toimuv mäng on esimene Tartu meeskonna kodumäng, mis peetakse piirilinnas Valgas, sest Tartus ei leitud sobivat väljakut kohtumise korraldamiseks. Samuti on tegemist esimese korraga, kui omavahel kohtuvad Eesti ja Valgevene meeskond.

Baltic Sea League on 2015. aastal loodud ameerika jalgpalli Balti Liiga, kus osalevad klubid Eestist, Lätist ja Valgevenest. Kokku võistleb liigas viis meeskonda – Riga Lions, Tartu Titans, Vitebsk Lynxes, Minsk Pagans ja Grodno Barbarians.

Tegemist on lähiregiooni ajaloo kõige suurema Ameerika jalgpalli turniiriga, mis kulmineerub sügisel play-off-turniiriga. Seal kohtuvad liiga hooaja neli kõige paremat meeskonda, kes võistlevad liiga finaalis karika eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles