Valga haigla valis aasta kolleegi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena Valga haigla aasta kolleegi tiitli pälvinud Maire Reinsalu
Esimesena Valga haigla aasta kolleegi tiitli pälvinud Maire Reinsalu Foto: Erakogu

Valga haigla aasta kolleegi tiitli pälvis haigla taastusraviarst ja pediaater doktor Maire Reinsalu.

Doktor Reinsalu on töötanud Valga haiglas alates 1991. aastast. Ta on olnud perekooli töö läbiviija alates 1996. aastast. Ühtlasi on ta aktiivne kaasalööja piirkonna ühes olulisemas ettevõtmises, aidates luua Lõuna-Eesti vaimse tervise keskust lastele ja noorukitele.

«Aasta kolleeg sai tänavu valitud esimest korda, kuid olen kindel, et sellest saab pikaajaline traditsioon,» sõnas Valga haigla juhataja Marek Seer.

Haigla ravijuht Kristel Kivisild lisas, et Maire Reinsalu on pälvinud oma tiitli lugupidava, rõõmsameelse ja austava suhtumise eest patsientidesse ja kolleegidesse ning suure tööpanuse eest haiglas.

Maire Reinsalu on lõpetanud Valga 1. keskkooli, õppinud esmalt meditsiiniõeks ning seejärel lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna. Seejärel läbis ta ülikoolis pediaatria internatuuri ja tuli tööle Valga haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles