Piirkond teatas oma eelistuse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna
Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna Foto: Peeter Langovits

Eile, 20. mail arutas IRLi Valgamaa piirkonna juhatus erakonnaga seonduvat, andis erakond pressiteate vahendusel teada.

Ühiselt leiti, et IRL peab aktiivsemalt tegelema valdkondadega, kus erakond on tugev. Need on välis- ja julgeoleku ning perepoliitika. Samuti leiti: erakond peab seisma selle eest, et riik oleks ka tulevikus maksumaksjale jõukohane ning atraktiivne paik elamiseks.

«IRLil on ühiskonnas suurem potentsiaal, kui valimistel saavutati. Seepärast on erakonnas vaja muutusi. Juhatus arutas Eesti ja erakonna ees seisvaid väljakutseid ning jõudis ühisele seisukohale, et toetab erakonna esimehena Margus Tsahknat,» ütles piirkonna esimees ja IRLi Riigikogu fraktsiooni esimees Priit Sibul.

«Erakond on praegu väga keerulises olukorras. Margus Tsahkna on inimene, kes tunneb seda erakonda läbi ja lõhki. Teab voorusi ja puudusi ning on näinud erinevaid aegu. Seega on ta õige inimene, kes suudab kaasata liikmeid ja pakkuda lahendusi erakonna kriisist välja vedamiseks,» rääkis Priit Sibul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles