Kunstimäe talu noorperenaine: maalt me küll ära minna ei plaani

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talul on hea koostöö OÜga Loodusturism, kes oli kohal ka turismitalude avatud uste päeval. Fotol Kadri Salum-Jussila, OÜ Loodusturism juht Imre Arro ja talu peremees Andres Salum.
Talul on hea koostöö OÜga Loodusturism, kes oli kohal ka turismitalude avatud uste päeval. Fotol Kadri Salum-Jussila, OÜ Loodusturism juht Imre Arro ja talu peremees Andres Salum. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Sangaste vallas Valga–Sihva–Otepää maantee vahetus läheduses asub Kunstimäe turismitalu. 20 aastat tagasi ostetud räämas talukohast on pererahvas kujundanud kena puhkekompleksi, kus külalisi ootamas kaunis ja ehe loodus, sõbralik teenindus ja maitsev kodune toit.

Kuu alguses Eesti Maaturismi eestvõttel korraldatud turismitalude avatud uste päeval otsustasin oma silmaga kaema minna Kunstimäe puhketalu, mille tegemistest olin küll kuulnud, kuid talus käinud ega pererahvast näost näkku näinud polnud.

Kuigi koht asub suurest maanteest vaevalt kilomeeter eemal metsa rüpes Väikese Emajõe kaldal, on seal privaatne ja looduslikult väga kaunis. Ühel poolt piirab talumaid jõgi ja kolmest küljest mets. Lähemad naabridki asuvad teispool jõge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles