Motopoisid kihutasid Karksi krossirajal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Q100 klassis võistlev Mihkel Salujõe lõpetas Karksi etapi tubli kaheksanda kohaga ja kahe etappi kokkuvõttes on ta neljandal kohal.
Q100 klassis võistlev Mihkel Salujõe lõpetas Karksi etapi tubli kaheksanda kohaga ja kahe etappi kokkuvõttes on ta neljandal kohal. Foto: Arvo Meeks

Möödunud nädalavahetusel sõideti Kaunases Supermoto Balti ja Leedu meistrivõistluste etapp ning Karksi krossirajal peeti maha Addinol Eesti motokrossi meistrivõistlused.

Kaunases MX klasside ühissõidud võitis hobiklassi sõitja, lätlane Toms Avens MX arvestuses osalenud Kristjan Siilaku ees. Kahe sõidu kokkuvõttes moodustasid hobiklassi esikolmiku Toms Avens (50 punkti), Povilas Leckas (40) ja Gatis Tikins (40). Hobiklassi ainus eestlane, Valga noormees ja Carma motoklubi esindav Kenor Kotkas, kes oli sõitudes hobiklassi arvestuses viies ja kolmas, saavutas 36 punktiga neljanda koha.

Meistrivõistlusi juhib Avens (97), teine on Tikins (76) ja kolmas venelane Evgeniy Sinev (54), kes oli Kaunases kaheksas. Kenor Kotkas, keda avaetapil saatis ebaõnn, tõusis 43 punktiga kuuendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles