Lõbustuspargi avamine viibib

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval kella 16 paiku avanes lõbustuspargil selline pilt.
Neljapäeval kella 16 paiku avanes lõbustuspargil selline pilt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga-Valka festivali «Helisev Liivimaa» puhul pidi tänasest lapsi ja lapsemeelseid lõbustama Valga linna Pärna puiesteele üles seatud lõbustuspark Tšehhist.

Paraku andis Valga linnavalitsuse kultuurinõunik Merce Mäe täna Valgamaalasele teada, et neljapäeval tivolipark Valgas oma uksi siiski ei ava. «Nendepoolne põhjendus on, et Valga on lõbustuspargi esimene koht ja nad ei jõudnud oma parki õigeks ajaks üles panna.»

Mäele praegu teadaolevatel andmetel on kavas lõbustuspark Valgas avada homme, 5. juunil kell 15.

Sama kinnitas Valgamaalasele korraldajate esindaja. Tema sõnul on kõigil lustimishuvilistel võimalus lõbustusparki Valgas külastada algselt plaanitust tunduvalt kauem -- atraktsioonid jäävad piirilinna 14. juunini.

Lõbustuspargi tõi piirilinna väike Tšehhi ettevõte, kelle tegevus suunatud peamiselt lastele. Valgas on lõbustuspark kohal kuue atraktsiooniga, täiskasvanutele pakutakse näiteks võimalust sõita Ameerika mägedel ja karussellil. Samuti saab lustida põrkeautodel, mis teevad rõõmu nii väikestele kui suurtele.

Laupäeval võib aga limpsida tasuta jäätist, sest külas on Jäätisepeo kangelased pingviinid, kellega on koos saab nii mängida kui pilte teha. Muide, alkoholi ei müüda, sest tivoli on eelkõige mõeldud siiski lastele.

Lõbustuspargil on plaanis külastada suve jooksul teisigi Eestimaa linnu: Tallinna, Tartut, Pärnut, Narvat ja Kohtla-Järvet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles