Valga ja Valka festival jõuab täna haripunkti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile vahetult enne lehe trükkiminekut muutus Valga raekoja esine plats vabaõhulavaks, kus algasid proovid. Õhtul kanti siin ette vabaõhuetendus «Valga linna legend». Kesklinnas leiavad aset ka paljud tänased festivaliga seotud sündmused.
Eile vahetult enne lehe trükkiminekut muutus Valga raekoja esine plats vabaõhulavaks, kus algasid proovid. Õhtul kanti siin ette vabaõhuetendus «Valga linna legend». Kesklinnas leiavad aset ka paljud tänased festivaliga seotud sündmused. Foto: Arvo Meeks

Valga-Valka festival käib täistuuridel. Täna päeval on linn laadaliste päralt, õhtul heliseb Jaani kirik muusikast, samas kui naaberlinn Valka mürtsub rokirütmis. Homme läheb ralliks.

Kaksiklinna festivali «Helisev Liivimaa» kõrghetk on tänaõhtune heategevuskontsert «Helisev kingitus» Jaani kirikus, kus esinevad Valga ja Valka noored muusikud. Pidulikul kontsertaktusel antakse üle ka linna aukodaniku tiitel, mille pälvib muusikakooli õpetaja Sirje Päss. Kontserditulu läheb kiriku remondi fondi.

Päeval on linn laadaliste päralt. Liivimaa laata ilmestavad peale vilka kauplemise ka rikkalik kultuuriprogramm ja põnevad spordivõistlused. Stuudio Joy pakub oma fännidele maiuspalaks kevadkontserdi, muuseum korraldab trükikunsti tutvustava õpitoa, raamatukogu pakub kasutatud raamatuid ning võrkpallurid võtavad mõõtu rannavolles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles