Meie inimene – Taavi Niittee

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV saate «Meie inimesed» tiim ootas Taavit lehetoimetuses kohe hommikul tema töölesaabumisel. Terve tööpäeva jooksul filmiti tema tegemisi reporterina.
ETV saate «Meie inimesed» tiim ootas Taavit lehetoimetuses kohe hommikul tema töölesaabumisel. Terve tööpäeva jooksul filmiti tema tegemisi reporterina. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mõni nädal tagasi surises Valgamaalase toimetuses telekaamera. Kohal oli telesaate «Meie inimesed» tiim, päevakangelane aga Valgamaalase reporter Taavi Niittee, kelle tegemistel paar päeva kaamerasilma peal hoiti.

«Juba sügisel helistati mulle ETVst sooviga teha minust telesaade. Soovitaja oli töötukassa, kus olin töötuna arvel ja kust pärast ettevõtluskoolitust sain starditoetust OÜ Hauasammas asutamiseks,» rääkis Taavi. Ta oli ettepanekuga pikemalt mõtlemata nõus, kuid arvas, et saadet võiks filmima hakata kevadel, kui tal on kiviraidurina tööde kõrghooaeg. «Nüüd saigi see teoks ja kuna olen jõuludest saati ka Valgamaalases reporterina tööl, tulid nad toimetussegi minu tegemisi filmima.»

Saatesarja ta ise jälginud ei ole. «Ma pole kaheksa aastat televiisorit vaadanud. Mulle ei meeldi see ajupesu, mis sealt tuleb. Vaatan pigem arvutist filme,» põhjendas mees. Ta tunnistas, et oli ikka veidi närvis küll, kui sai teada, et võttegrupp lõpuks kohale tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles