Valga-Valka Helen triatlonil võtsid mõõtu nii tipptegijad kui ka harrastajad

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti triatleedid ühendasid täna oma jõud lõunanaabritega ja nii peeti täna poolpika distantsi Eesti meistrivõistlused koos Läti meistrivõistlustega piirilinnas Valgas.

Start anti täna hommikul kell 11, kui ligi 112 triatleeti alustasid ujumisega Pedeli paisjärves. Distantsi pikkuseks oli seekord 1,9 km ning selle distantsi võitis Marko Albert, kes alustas rattadistantsi ühkes üksinduses. Peale 90 km Lõuna- Eesti teedel tegid vastavad korrektuurid ning jooksudistantsi eel oli juhtpositsioonile tõusnud juba Kirill Kotšegarovja, Marko Albert tuli kohe tema järel.

Sellele vaatamata ei õnnestunud publikul näha Kotšegarovi ja Alberti mõõduvõttu, sest Alberti eesmärgiks oli sellel distantsil teha üks korralik treening ning seejärel keskenduda eelseisvatele tiitlivõistlustele. Peale jalgrattadistantsi astus Albert võistluselt kõrvale ning 21 km pikkusele jooksudistantsile ümber Pedeli paisjärve ta enam ei läinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles