GALERII: Tunnustati Valgamaa kaunite kodude konkursi võitjaid ja osaleijaid

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Palupera põhikoolis autasustati täna Valgamaa kaunimate kodude omanikke ning samas leidis aset ka juba traditsiooniks saanud Valgamaa aastaraamatu esitlus.

Kaunimaid kodusid valiti välja juba 18. korda. Maakonnas ringi liikudes jääb silma, et põnevalt kujundatud ning suure hoole ja armastusega tehtud aedu on siin rohkesti. Ka seekord jõudsid nominentide hulka eriilmelised ning tunnustust väärivad kodud.

Konkursil «Eesti kaunis kodu 2015» said kõige kõrgema tunnustuse osaliseks kaks kodu ning Hargla kalmistu, mis esitati ka vabariiklikule konkursile, kus nad Valgamaad esindama asuvad. Tõrvaka Maire Sillaotsa liigirikas ning iga detailini läbimõeldud koduaed tõestas, et naisel on kuldsed käed ning hea silm. Otepää vallas Kaurutootsi külas keset lopsakat ning metsikut loodust elava Kimmelite perekonna koduümbrus moodustas täiusliku terviku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles