Raamatuaed pakub kohtumisi kirjanikega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arvamusfestival Raamatuaed pakub kahe päeva jooksul võimalust tutvuda kirjanikega, et anda aimu, kuidas nad mõtlevad, mida arvavad elust ja kirjutamisest, kuidas sünnib raamat ja raamatu kaudu eesti kultuur.

Raamatuaias saab juttu teha eesti kirjanike, luuletajate ja kultuuriinimestega. «On nii elukogenud kirjanikke kui ka kirjandus- ja kultuuriauhindade võitjaid. Teiste hulgas astuvad üles näiteks tänavuse romaanivõistluse võitnud kirjanik Armin Kõomägi ning oma esimese romaaniga müügiedetabeli tippu jõudnud Lea Dali Lion,» vahendab Arvamusfestivali kodulehekülg Raamatuaia ühe korraldaja Airi Ilisson-Cruzi sõnu.

Raamatuaias toimuvad kirjandusmaailma tahke avavad arutelud, sooloesinemised ning üllatusena ka raamatu­esitlused. Muu hulgas arutletakse noorte lugemisharjumuste teemal, seisab Arvamusfestivali kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles