Abivajajad saavad koolitarbeid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgalane, viie lapse ema Liina Puolokainen (paremal) on algatud heategevuskampaania toetamaks kitsikuses perede koolilapsi. Fotol on ta koos nelja lapse ema Anna Lõivuga, kes kogub annetusi Valgas ja Võrumaal.
Valgalane, viie lapse ema Liina Puolokainen (paremal) on algatud heategevuskampaania toetamaks kitsikuses perede koolilapsi. Fotol on ta koos nelja lapse ema Anna Lõivuga, kes kogub annetusi Valgas ja Võrumaal. Foto: Sirje Lemmik

Valgalanna Liina Puolokainen algatas kampaania, et koguda koolitarbeid, riideid ja jalatseid kitsikuses perede lastele. Abi on pakkunud juba palju toetajaid üle Eesti.

Heategevusprojekti «Armastusega kooli» idee autor Liina Puolokainen on abikaasaga mõlemad põlised valgalased, kes siin sündinud ja koolis käinud. Peres kasvab viis last, kellest vanim raske puudega. Üks lastest, poeg, õpib kutsekoolis, tütar põhikoolis ning kaks noorimat tirtsu on emaga kodus. Naine ise on emapuhkusel.

Pere on olnud ka ise abivajaja rollis. «2014. aasta alguses olid meil keerulised ajad. Ema suri, minul lõppes emapalk, uus tita oli sündimas ja abikaasa kaotas töö. Toidu saime küll lauale, kuid muu tarvilikuga oli kitsikus. Sain sel ajal tuttavatelt abi ja seegi innustas heategevuses osalema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles