Vastuvõtu tipphetked: innustav kõne ja nooruslik muusika

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva keskpäevaks oli presidendi kantselei roosiaeda kogunenud suur hulk õppimises kõige tublimaid tulemusi saavutanud noori. Nende hulgas leidus ka mitu Valgamaa koolilõpetajat.
Kolmapäeva keskpäevaks oli presidendi kantselei roosiaeda kogunenud suur hulk õppimises kõige tublimaid tulemusi saavutanud noori. Nende hulgas leidus ka mitu Valgamaa koolilõpetajat. Foto: Sander Ilvest

Valgamaa edukamad noored osalesid kolmapäeval presidendi pidulikul vastuvõtul, mis korraldati parimate koolilõpetajate auks. Eriti vaimustas noori presidendi innustav kõne.

Kokku oli maakonnast president Toomas Hendrik Ilvese vastuvõtule kutsutud kümme noort: kaheksa üldhariduskooli ja kaks kutseõppekeskuse lõpetajat. Oma muljetest ja emotsioonidest kõnelesid Valgamaalasele vastuvõtul osalenud Valga gümnaasiumi värske vilistlane Anna-Marija Sljusartšuk ja Tõrva gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetanud Keidi Leppik ja Tanel Tõemets.

Valga neiu Anna-Marija Sljusartšuk rääkis, et kuna teadmine, et kuldmedalistid pääsevad presidendiga kohtuma, oli tal juba olemas, ei tulnud võimalus vastuvõtul osaleda talle tegelikult erilise üllatusena. «Siiski oli postkastist presidendi kantseleist tulnud ametlikku kutset väga uhke leida,» rõõmustas neiu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles