Kuigatsis avas uksed suvekohvik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigatsi suvekohvik Josephine on lühikese lahtiolekuajaga tõestanud, et taolist istumis- ja kohvijoomise kohta on külarahvale väga vaja. Fotol grupp külarahvast kohvikus ettevõtmise hinge ja eestvedaja Õnne Paimrega (seisab).
Kuigatsi suvekohvik Josephine on lühikese lahtiolekuajaga tõestanud, et taolist istumis- ja kohvijoomise kohta on külarahvale väga vaja. Fotol grupp külarahvast kohvikus ettevõtmise hinge ja eestvedaja Õnne Paimrega (seisab). Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Kuigatsi külamajas töötab kolmel suvekuul avatud suvekohvik, kus peale suupistete saab infot sealse kandi kohta. Üleval on fotonäitus ning uudistada võib kohalike käsitöömeistrite näputööd.

Kui nädal tagasi Kuigatsis käisin, oli jaanipäeva eel avatud kohvikus lisaks avamise eestvõtjale Õnne Paimrele ja teenindaja rollis olevale abilisele Tiiu Treimuthile kaks kohalikku koolinoort. Mõne hetke pärast astus uksest sisse ka pensionäripõlve pidav proua Milvi.

«Olen kohvikus juba mitu korda käinud. See on tore algatus ja igati hea mõte, sest kauplus sulges siin uksed juba mitu aastat tagasi. Just päevadel, mil siin külamaja juures käivad kaubaautod, astuvad naised nüüd ka kohvikusse sisse, et juttu puhuda ja tass head kohvi juua. Taolist kohta oli tegelikult väga vaja. Nüüd tarvis lihtsalt rohkem infot levitada, et inimesed tulla teaksid,» kõneles Milvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles