Spordi­veteranid tõid Viljandist korraliku medalisaagi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudo Blaasen on edukalt esinenud nii kodustel kui kaugemal peetud võistlustel.
Uudo Blaasen on edukalt esinenud nii kodustel kui kaugemal peetud võistlustel. Foto: Rein Säinas

Eesti Spordiveteranide Liidu 48. spordimängudelt, mis peeti maha möödunud nädalavahetusel Viljandi linnastaadionil, naasid Valgamaa sportlased 16 medaliga.

Naiste N45 vanuseklassis võistelnud Marje Vahtre saavutas odaviskes tulemusega 31,77 meetrit esimese koha, Kettaheites sai ta kirja kuuenda ja kuulitõukes seitsmenda tulemuse. N60 vanuseklassis saavutas kolm pjedestaalikohta Tiiu Nukki, tulles esimesele kohale odaviskes (24,62) ja kuulitõukes (8,90) ning kolmandale kohale kettaheites tulemusega 20,87 meetrit.

Tunduvalt rohkem oli Valgamaa esindajaid meeste vanuseklassides. M40 klassis saavutas Jaanus Hiiemäe kuulitõukes tulemusega 12 meetrit esimese ning kettaheites viienda koha. Kolmel alal – kaugushüpe (4,59), kuulitõuge (40,54) ja kettaheide (30,41) – saavutas kolmanda koha Mati Raudsepp. Odaviskes pidi ta leppima viienda positsiooniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles