Tõrva Raadio palub abi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva raadio logo.
Tõrva raadio logo. Foto: http://raadio.torvanoored.ee/

Tõrva Raadio kutsub üles kõiki, kellel vähegi võimalus, annetama Tõrva Raadio tegevuste toimumiseks. Oodatud on igasugune abi: rahaline, sponsorlus asjade näol, CD-plaadid ja nii edasi.

«Kogu meie tegevus toimub vabatahtlikkuse baasil ja erinevate projektide ja omavalitsuste toetuste läbi. Sellest üksi ei piisa ja abi on alati oodatud. Kutsume kõiki, kellel on võimalus, panustama Tõrva Raadio tegemisse,» rääkis raadio peatoimetaja Kaspar Metsar.

Samuti kutsub raadio meeskond üles kõiki, kellel on huvi oma ettevõtte reklaamimise vastu võtma ühendust Tõrva Raadio meeskonnaga. «See on lihtne võimalus, kuidas oma tooteid ja oma ettevõtet reklaamida. Ennekõike on eelistatud piirkonnas tegutsevad ärid,» ütles peatoimetaja.

Tõrva Raadiole on võimalik teha annetusi pangaülekandega Mittetulundusühing Tõrva Noorte Liit pangakontole Swedbankis, pannes kirjelduseks «Toetan Tõrva Raadiot.» Kõiki toetajaid tänatakse raadio otse-eetris, raadio kodulehel kui ka raadio Facebooki lehel.

Tõrva Raadio on MTÜ Tõrva Noorte Liit ja Tõrva Noortevolikogu eestvedamisel loodud kohalik raadio, mis käivitatakse perioodiliselt. Suvine Tõrva Raadio on kuuldav 27. juulist 9. augustini 2015 Tõrva linnas ja selle ümbruses sagedusel 90,0 MHz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles