Otepää tänavakorvpalli võistlustel näeb vaatemängulisi viskeid

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpall. Foto on illustratiivne.
Tänavakorvpall. Foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna toimub Otepää keskväljakul terve päeva kestev tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste 2015 etapp. Sarja kolmas etapp leiab Otepääl aset juba viiendat järjestikust aastat.

Võistluste Otepää kontaktisiku Siim Kalda sõnul alustavad võistluspäeva nooremad tänavakorvpallurid. "Hiljem lähevad peale juba vanemad mängijad, nii harrastajad kui eliitklassid, kelle hulka kuuluvad ka juba päris professionaalsed korvpallurid."

Täpset osalejatearvu Kalda öelda ei osanud, kuna hommikul registeerumine veel kestis, kuid eelneva õhtu seisuga jäi osalejate arv 250 ja 300 vahele. "Üritus kestab terve päeva. Näha ja osaleda saab erinevates viskevõistlustes ja pealtpanemisvõistlustel. Ühesõnaga tuleb vaatemänguline päev."

Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluseid 2015 korraldab MTÜ Noortesport. Eestvedajate sõnul on sarja näol tegemist ühe suve kõige pikaajalisema ja mastaapsema rahvaspordiüritusega Eestis, mis täidab korvpallisõprade jaoks võistlustühimiku saalikorvpalli suvisel puhkeperioodil. Pärast Otepääd toimuvad sarja kaks viimast etappi veel Pärnus ja Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles