Küünlaümbriste jaht läheb peagi taas lahti

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanametallifirma Kuusakoski tunnustusüritus tublimatele õpilastele, kes osalesid teeküünalde ümbiste kogumisel.
Vanametallifirma Kuusakoski tunnustusüritus tublimatele õpilastele, kes osalesid teeküünalde ümbiste kogumisel. Foto: Liis Treimann

Eesti suurim jäätmekäitleja Kuusakoski kutsus kokku koostööpartnerid, et arutada alumiiniumist küünlaümbriste võistluse «Küünlaümbriste jahi» järgmist kogumisaktsiooni. Viimase võistluse käigus kogusid kooliõpilased üle kogu Eesti kokku 1 446 771 tühjaks põlenud teeküünlaümbrist.

Võistluse eesmärk on edendada noorte seas keskkonnasäästlikku käitumist ja näidata taaskasutuse vajalikkust. Koostööpartnerite toetusel korraldatud küünlaümbriste jaht saavutas 2014/2015. õppeaastal õpilaste seas pea kahekordselt suurema populaaruse kui sellele eelnenud hooaja võistlus – nii osalejate kui kogutud küünlaümbriste arv kasvasid märkimisväärselt, üle Eesti osales 6458 last 143 koolist.

Kuigi Valgamaa lapsed eelmisel õppeaastal esikolmikusse ei jõudnud, osales maakonnast kampaania korraldajate andmetel mitusada õpilast ligi 20 klassist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles