GALERII: Rally Estonial kihutatakse võidu nimel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liidripositsioonil jätkab hetkel Aleksei Lukyanuk.

Rally Estonial on Peugeot 208 VTi R2 masinaga rajal ka Tõrva noormees Karl Martin Volver, kes hetkel hoiab üldarvestuses 20. ja RC4 võistlusklassis seitsmendat kohta. "Ralli ei alanud päris nii nagu lootsin, aga päeva lõpuks saime hea tunde kätte. Viimasteks katseteks panime pehmema seguga rehvid ka alla ja pidamine läks hoopis paremaks. Kahjuks tegime laupäeval hommikustel katsetel vale rehvivaliku ning oli ka eksimusi, aga täna üritame paremini," võttis noormees oma teise võistluspäeva kokku.

Peale teist võistluspäeva on liider Aleksei Lukyanuk (01:01.07,7), teine on Kajetan Kajetanowicz (+2,4) ning kolmandal positsioonil Rainer Aus, jäädes liidrist maha 31 sekundit. Teine Valgamaa sõitja Raul Jeets hoiab kaheksandat positsiooni, kaotades liidrile kahe minuti ja 24,7 sekundiga. Raul Jeetsile kuulub ka teise võistluspäeva viimase, kümnenda kiiruskatse võit. Seni sõidetud kümnest katsest on ralli liider Lukyanuk võitnud kuus kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles