Noormehe kadumine käivitas otsingud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Ove Maidla

Kolmapäeva, 22. juuli hommikul kella 9 ajal leidsid kohalikud elanikud Valgamaa Soontaga külas vana poe juurest mehe riided, mille juures olid telefon, alkoholipudel ja kassakviitung 21aastase Edwardi nimele. Teada oli, et noormees oli eelmisel õhtul sõprade seltskonnast lahkunud ning pärast seda teda enam kuni riiete ja asjade leidmiseni ei nähtud.

Politsei selgitas kohapeal välja, et poe kõrval oleva paisjärveni viis üks jäljerada. Kohale kutsuti päästjad – kontrollimaks, kas noormees võib olla ujuma läinud. Paisjärvest ega selle kaldalt aga noorukit ei leitud.

Politsei kontrollis ka kõrvalasuvaid hooneid, kuhu noormees jalga puhkama võinuks minna. Kohale kutsuti ka jäljekoer, kelle saabudes ilmus kella poole kahe paiku välja ka otsitav noormees. Selgus, et ta oli lähedalasuvas võsas maganud ja temaga on kõik korras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles