Motoisad poegadele hinnaalandust ei tee

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Peterson Räpinas toimunud võistlusel «Isad ja pojad», kust tal koos isa Einariga pjedestaali kõrgeimale kohale tõusta õnnestus.
Mark Peterson Räpinas toimunud võistlusel «Isad ja pojad», kust tal koos isa Einariga pjedestaali kõrgeimale kohale tõusta õnnestus. Foto: Erakogu

Räpinas maha peetud isade ja poegade motovõistlusel krooniti võitjaks Valga motosportlased Einar ja Mark Peterson. Medalisaak, mis nädalavahetusel Valka jõudis, sellega aga kaugeltki ei piirdunud.

Laupäeval peeti Räpinas Lintse krossirajal maha võistlus «Isad ja pojad». Isade sõidus hõivasid Valga mehed lausa pjedestaali kaks ülemist kohta. Esimeseks sõitis Tarmo Jaasi-Tamm (K&K) ning teisele positsioonile tõusis Einar Peterson (Valga Motoklubi). Isade ja poegade võistluse võitjaks krooniti Einar ja Mark Peterson.

Samas peeti maha TOP200 motokrossi viies etapp, kus Valga motosportlased kuuel korral esikolmikusse tulid. 50cc klassis näitas head minekut Valga Motoklubi sõitja Mark Peterson, kes kokkuvõttes saavutas tubli kolmanda koha. 65cc võistlusklassis pidid motoklubi K&K sõitjad Otto Jaasi-Tamm ja Laur Mägi leppima vastavalt 10. ja 11. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles