Tuttavad liinid jäävad käiku ka uue vedajaga

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvast Tartusse saab sõita nii kaug-, era- kui maavalitsuse poolt reguleeritud bussiliinidega. Bussitransporti peavad ühtmoodi oluliseks nii Tartusse arsti juurde sõitvad pensionärid kui õpilased ja tudengid.
Tõrvast Tartusse saab sõita nii kaug-, era- kui maavalitsuse poolt reguleeritud bussiliinidega. Bussitransporti peavad ühtmoodi oluliseks nii Tartusse arsti juurde sõitvad pensionärid kui õpilased ja tudengid. Foto: Ülla Tamm

Tõrva–Tartu ja Valga–Tartu bussiliinidel hakkab reisijaid vedama uus firma. Maavalitsus lubab, et senised liinid ära ei kao ja piletihind ei tõuse; nädalavahetusel sõiduvõimalused siiski hõrenevad.

Seoses eelmise Tõrva–Tartu ning Valga–Tartu vaheliste kaugbussiliinide veokorraldaja lepingu lõppemisega leidis Valga maavalitsus konkursi abiga uue teenusepakkuja. Liinidel hakkab edaspidi vedusid korraldama OÜ Automen.

Valga maavalitsuse peaspetsialist ühistranspordi alal Liia Rätsep kinnitas, et mõnda aega sulgemisohus olnud liinid on käigus ka tulevikus ning ebameeldivusi ega erilisi muudatusi uue vedajaga sõitjatele ei kaasne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles