Raadioentusiastid sageduselt 90.0 MHz

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva kesklinnas asuvas raadiostuudios käib vilgas elu. Kes ootab enda saate algust, kes valmistub järgmiseks tööpäevaks, kes naudib lihtsalt seltskonda.
Tõrva kesklinnas asuvas raadiostuudios käib vilgas elu. Kes ootab enda saate algust, kes valmistub järgmiseks tööpäevaks, kes naudib lihtsalt seltskonda. Foto: Ülla Tamm/Valgamaalane

Teisipäeva õhtul kell seitse, kui Tõrva raadio kolmanda hooaja avapaugust on möödas umbes 36 tundi, käib kesklinnas asuvates stuudioruumides vilgas elu.

Otse-eetris käib kuulajate soovilugude hoolas ettemängimine, kuid hoopis melurikkamaks kujuneb tegevus eesruumis, kus kümmekond raadioentusiasti varem salvestatud raadioteatrit üle kuulavad, järgmise päeva programmiplaane läbi arutavad ning muude pisemate küsimustega tegelevad.

Raadioteatri kuuldud katkendi põhjal võib oletada, et sisu on seotud kuidagi miljonimängu temaatikaga ... «Mis on Eesti pealinn? – kõlab küsimus ning variantide hulgas kostub nii Tartu kui Tallinn kui veel mõni variant. Tõrva Raadio peatoimetaja Kaspar Metsari sõnul on raadioteatri repertuaari ettevalmistamine muutunud iga korraga keerulisemaks, sest sobiva pikkusega lühikestest tükkidest hakkab juba puudu tulema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles