Viieetapiline triatlonisari sai Tõrvas punkti

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatloni ujumisdistants viidi läbi Tõrva Vanamõisa järves, kus veetemperatuuriks mõõdeti võistluspäeval suvised 23 soojakraadi.
Triatloni ujumisdistants viidi läbi Tõrva Vanamõisa järves, kus veetemperatuuriks mõõdeti võistluspäeval suvised 23 soojakraadi. Foto: Taavi Niittee

Pühapäeval peeti Tõrvas maha maanteetriatlon. Tegemist oli erinäolise «Meie liigume» Medita triatlonisarja viienda ja ühtlasi viimase etapiga.

Sari, mis algas 18. aprillil Jõgevamaal peetud Kuremaa basseinitriatloniga ja kulges läbi Türi, Tõrva ja Rõuge, jõudis lõpuks taas Valgamaale.

Kuigi sarja kolmas etapp peeti 11. juulil Tõrva linna päevade käigus Veskijärve ümbruses, asus seekordse maanteetriatloni keskus gümnaasiumi pargis. Ujumisdistants viidi läbi Vanamõisa järves, rattaga sõideti Tõrva–Pikasilla maanteel ning jooksurajad looklesid läbi lähedaloleva metsa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles