Arto Aas: haldusreform ei ole ainult jäik kulude kokkuhoid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtupoolikul kogunesid Omavalitsuse Liidu liikmed koosolekule, et arutada päevakorras olnud ühtainsat punkti. Selleks oli maavanema ametisse määramine. Lisaks sellele said omavalitsuste esindajad esitada riigihalduse minister Arto Aasale haldusreformialaseid küsimusi ja tähelepanekuid.

Eile kogunesid Valga maavalitsuse saali Omavalitsuste Liidu liikmed, etarutada päevakorras olnud ühtainsat punkti, et määrata maavanemaks Margus Lepik. Kuigi kandidaadina oli ainsana üles seatud Lepik, siis sellegi poolest toimus hääletus. Saalis hääletanutest ei olnud vastu mitte kedagi- Valga linnapea Kalev Härk, kes kahjuks pidi ürituselt varem lahkuma, ega saaud  hääletust ära oodata jõudis aga jooksu pealt oma hääle anda ning see oli Margus Lepiku kandidatuuri toetav.

Maavanema ametisse määramine toimus riigihalduse ministri Arto Aasa poolt, kes lisaks Margus Lepiku tutvustamisele Omavalitsuste Liidu liikmetele ja tegi pikema ettekande kavandatava haldusreformi kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles