Maavanem jätkab oma ametis

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omavalitsusjuhid hääletasid nagu kord ja kohus Margus Lepiku ametisse astumise üle: vastuhääli koosolekul ei antud.
Omavalitsusjuhid hääletasid nagu kord ja kohus Margus Lepiku ametisse astumise üle: vastuhääli koosolekul ei antud. Foto: Arvo Meeks

Valgamaa Omavalitsuste Liidu liikmed hääletasid teisipäeval üksmeelselt senise maavanema Margus Lepiku oma ametis jätkama. Samas võeti pikema arutluse alla ees ootav haldusreform.

Kuigi maavanema kandidaadina oli ainsana üles seatud Margus Lepik, tehti hääletus sellegi poolest ning vastu ei olnud keegi. Riigihalduse minister Arto Aas, kes samuti koosolekul osales, leidis, et Margus Lepik tutvustust ei vaja, kuna omavalitsuste juhid teda niigi teavad ja tunnevad. «Kõige paremini räägivad tema eest tema teod, kuna ta on siin sündinud ja pikalt tööd teinud,» sõnas Aas.

Ministri sõnul toetas Lepiku kandidatuuri see, et ta on maakonnas väga tuntud mees, kes oma tegudega suutnud end tõestada ja väärib maavanemana jätkamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles