Koolitarvete suur valik teeb elu keeruliseks

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige suurem on valik kaustikute-vihikute osakonnas – sealt leiab küllap igaüks endale midagi meelepärast.
Kõige suurem on valik kaustikute-vihikute osakonnas – sealt leiab küllap igaüks endale midagi meelepärast. Foto: arhiiv

Kooliaasta on ukse ees ja poodides kuumim kaup koolitarbed. Valik on suur ja hinnatundlikule ostjale keeruline. Valgamaalane tegi uurimisretke nii Valga kui Valka kauplustes ning aitab ülevaadet saada.

Enda kooliajast meenub, et mida noorem olin, seda suurema õhinaga kooliks vajalikke vihikuid-pliiatseid valima tormasin, mõnikord juba isegi keset suurt suve. Enamasti jääb kooliasjade ost siiski augusti lõppu ja seetõttu võttiski Valgamaalane ette retke Valga ja Valka suurematesse kauplustesse, et lähemalt uurida, palju tänavu koolitarbed maksavad.

Alustasin retke Maximast, kus koolitarvetele on pühendatud terve nurk. Siin-seal vahekäikudes on püsti pandud aluseid, kust saab kas või möödaminnes midagi tarvilikku kaasa haarata. Valik oli suur ja küllap saanuks kõik õppetööks tarviliku kätte, kuid muret tegi osa hinnasiltide puudumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles