Lüllemäe kool sai kogenud juhi

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Luts, kes on tuntud kui Valga gümnaasiumi kauaaegne direktor, on ka tunnustatud treener. Teiste seas treenib ta ka kuulmispuudega inimesi.
Raimond Luts, kes on tuntud kui Valga gümnaasiumi kauaaegne direktor, on ka tunnustatud treener. Teiste seas treenib ta ka kuulmispuudega inimesi. Foto: Arvo Meeks

Lüllemäe põhikool on leidnud uue juhi: 21. augustist täidab direktori kohuseid Valga gümnaasiumi kauaaegne liider Raimond Luts.

Karula vallas asuval põhikoolil ei ole viimasel ajal kerge olnud. Mullu sügisel tekkisid vallavalitsuse ja endise koolijuhi Tiit Lepa vahel eriarvamused, mis päädisid Lepa tagasiastumisega. Kool jäi juhita ning valla ülesanne oli kohalikule hariduskeskusele uus ja pädev direktor leida. Seni hoidis koolil silma peal direktori kohusetäitjaks määratud Ülvi Kann.

Kevadel valla väljakuulutatud konkurss direktori ametikohale soovitud tulemusi ei andnud ning suvel viidi läbi lisavoor. Kahe vooru peale laekus Karula vallavanema Rain Ruusa sõnul kandideerimise soov viielt isikult, kelle seast valis selleks moodustatud komisjon välja kaks potentsiaalset direktorit. «Paraku konkurss nurjus ning need, keda välja pakkusime, loobusid kandideerimast. Pärast seda otsustasime minna teist teed.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles